tisdag 2 augusti 2016

Omtumlande dag

Igår var en omtumlande dag. Vi begav oss mot Gränna med ett stopp vid Brahehus och tanken var sedan att vi skulle åka över till Visingsö. Istället för det sistnämnda fick vi vända hemåt då jag fick panikont i magen. Jag har haft ont fram och tillbaka sedan i fredags och eftersom jag har min gynskräck drar jag mig för att ringa. Visst var jag lite orolig med tanke på operationen för ett par veckor sedan så när jag inte kände något igår morse var jag överlycklig. Den glädjen blev ju inte långvarig dock.
Jag ringde gyn påvägen hem men med tanke på min smärta bad de mig åka till akuten. Jag fick hjälp med smärtstillande ganska snabbt (efter att de lyckats sätta nål på femte försöket) och därefter började undersökningarna. Hade världens gulligaste manliga (mer pojke, säkert yngre än mig) läkare som höll mig i handen och kramade om. Han gick dock hem mitt i allt och jag fick träffa en häxa till läkare. Vidare till gyn till ännu en go läkare (sköterskan var guld för att inte förglömma) som ringde akuten och bytte bort häxan till jag tror världens bästa läkare. Ett ultraljud hann jag med också på mina nio timmar där och de kunde utesluta blindtarm och blödning i tarmen. De hittade inte vad som var fel men efter att ha funderat och adderat det ena med det andra tror vi att körtlar i magen svullnat pga halsflussen och då min mage är känslig pga min (lätta) endometrios gör det sjukligt ont! Jag fick åka hem med starka painkillers och bortsett från svim- och spyattack i bilen så har jag sedan dess mått bra. Ont men hanterbart! Tack till alla som gav mig omtanke igår, ni vet vilka ni är ❤ (Det sjukaste var btw musen de fångade inne på akuten precis när jag kom in, fräscht?!)

Idag har jag varit trött och lite "bakis" av allt morfin igår men efter en lång lunchnap ihop med Elvis blev det buffé på Kina Thai och därefter Leos Lekland hela eftermiddagen tillsammans med våra fina Landbergare ❤

Elvis var även på 1,5-årskontroll på BVC idag. 12,5 kg och 88 ståtliga centimeter är han vår fina kille ❤ Att han dessutom tog sprutan utan att säga ett knyst gjorde en ju inte mindre stolt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar