lördag 6 augusti 2016

Överraskningsresa

Gårdagens överraskningsresa blev lyckad. Destinationen var Göteborg med första stopp Airhop-trampolinpark. Det var riktigt kul och uppskattat av oss alla och det bästa är att de ska öppna i Linköping!!
Andra stoppet var Universeum vilket ju är mysigt och kul men ändå ganska överreklamerat! Nästa år hoppar vi det! Efter det besöket åkte vi hemåt och hann pussa ihjäl Elvis innan han skulle sova ❤ Vi är inte vana att vara borta ifrån honom!

Idag började jag dagen med ett pass på gymmet, ett kärt återseende! 30 min på crosstrainern och lite mage! Påväg hem stannade jag på Plantagen och köpte nya blommor innan komplettering på Maxi. Jag skyndade sedan hem där mamma väntade och fräschade till mitt hår. Efter det dödade magen mig så jag sov en halvtimme innan vi senare fick gäster! Ikväll har vi haft Lotta, Vera och Eric här och vi har haft sååå mysigt medan kidsen lekte så bra ❤

Ikväll somnar jag gott efter att ha funderat och insett. Vissa personer vänder varenda grej emot en och förtjänar ingen omtanke alls.

Gårdagen i bilder ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar