tisdag 30 augusti 2016

Varmkorv och ormar

Sjukt bra dag, tills jag var påväg hem och pratade med den där arga stressade karln...

Min klass alltså, de gör mina dagar! Älskar att gå till jobbet och få lära tillsammans med dem. Idag hade jag halvklass för första gången denna termin och att kunna ge varje elev så mycket tid är guld värt! Dessutom skojade jag med dem så både deras och mina tårar sprutade. Inga möten idag heller så jag hann planera massor lektioner, svara på massor mail och rätta alla matteböcker!

Sedan åkte jag hemåt och så var tjafset igång. Vi får liksom inte livet att gå ihop vilket jag anser beror mycket på att M tränar ungarna i fotboll vilket tar varje tisdag, torsdag och en dag på helgen... Då vi skulle behöva ha den tiden till tvätt, städ, handling osv... Suck!...

Elvis och jag stannade hemma och tvättade, vek tvätt och dammsög innan vi anslöt till fotbollen. Jag åkte därifrån direkt till gymmet för en timme bröst, axlar och biceps.

Skrattade ihjäl mig när jag fick hem denna clown från förskolan. Han hade dreglat ner sin tröja och de hade bytt till denna... Jag tycker nog inte varmkorv och orm var någon bra kombination, haha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar