söndag 14 augusti 2016

Firad

Gårdagen innehöll allt. På morgonen var jag iväg på gymmet med min Emma. Vi körde 30 min på crosstrainern medan vi tjattrade järnet (det gör det hela dubbelt så jobbigt ju) och sedan körde vi mage. Därefter åkte jag ner på stan, till gamla Phonehouse och vår Eric som hjälpte mig fixa en mobil helhetslösning till hela familjen. Eller M har sin mobil genom jobbet så till oss andra. Min mobil kommer i veckan men grabbarnas fick jag med mig hem. Det kommer finnas restriktiva instruktioner angående deras användning men det ska bli skönt att de har mobil när de är ute och leker så man kan ringa hem dem istället för att leta ihjäl sig och på samma sätt kan de ringa och berätta att de gått in till någon. Till skolan har man inte med sig mobil. De har fått väldigt fina och prisvärda mobiler tack vare Eric! Dessutom kan jag portionera ut lite surf till dem när de skött sig och kanske är sugna på lite Pokemon :)

När jag kom hem fick jag slänga mig i duschen för vid 13 fick vi gäster i form av min mamma, pappa, svärmor och svärfar. Jag vill egentligen inte firas men de ville fira mig. Jag fick jättefina presenter och nu kan jag äntligen beställa ett halsband jag önskat mig!

När de åkt packade vi ihop oss och åkte ut till Berg där det var upplevelsekväll för barnen. Massor gratis aktiviteter som klättervägg, sumobrottning, hoppborg osv... Det började dock spöregna när vi kom dit så vi tänkte vända hemåt nästan direkt men då kom Pansar från Gladiatorerna upp på scenen och barnen fick brottas med honom. Trodde aldrig mina grabbar skulle våga gå upp på scenen, prata i mikrofon och brottas med honom men de gjorde det och nu är det det enda de pratar om. Kvällen spenderades i soffan med massor gotte och med tända ljus i hela huset, supermysigt!❤

Älskar att Elvis fortfarande somnar på mitt bröst, precis som när han var en liten bebis ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar