söndag 7 augusti 2016

Jag vann

For till gymmet imorse för att träna med världens bästa Emma. Fick tårar i bilen och när vi möttes började jag (vi) storböla. Tungt att allvaret börjar imorgon igen och att vi inte längre är kollegor. Hon som förgyllt varenda dag på jobbet. Dock är hon en vän för livet och det är jag så glad för!❤ Efter att ha gråtit en varsin skvätt körde vi cardio följt av rumpa!

For hem för lite uppfräschning och lunch och därefter åkte vi till Fenomenmagasinet. Alla tre grabbarna (och föräldrarna) röjde järnet i flera timmar. Elvis pausade dock för en nap!

Påvägen hem åkte vi förbi XXL. Elvis fötter har liksom vuxit två storlekar så han var tvungen att ha nya skor till förskolan imorgon. Stora grabbarnas stinker tåfis så de fick också nya. Nya Viking till hösten avklarades till Elvis också, skönt! När vi kom hem packade jag allt inför morgondagen (jobb, förskola och fritids) och rensade Elvis garderob och skor och lade ut på Bloppis!

Under tiden jag styrde med allt under kvällen fick jag världens gladaste mail. Jag har blivit uttagen att testa Hälsofreakboxen vilket innebär att jag får 10 måltider och 10 mellisar i veckan i fyra veckor och personlig kost- och träningsrådgivning på det. Jag är sååå glad och så jäkla pepp! Ni ska självklart få följa med på "resan"!

Nu godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar