onsdag 22 juli 2015

Sur

Fin kväll men annars gör vädret mig depp.   Jag vill bli lite brun igen, tack. "Det ska bli 30 grader i helgen, 15 på lördag och 15 på söndag!", skitkul liksom...

Dagen började med sovmorgon. Elvis somnade redan vid 19.30 igår och vaknade därför och ville ha mat vid 06. Jag trodde aldrig han skulle somna om då men det gjorde han och vaknade 08.45, den ungen alltså...:)

Strax innan 10 kom Fanny och hämtade upp mig. Först for vi till Ikano för några ärenden och där blev vi inparkerade, Fanny kunde inte komma in på förarsidan och fick klättra över från passagerarsätet.  Det ihop med lappen "Lär dig parkera din jävla knöl!" fick mig att skratta så jag nästan kissade på mig :)
Vi drog till gymmet på det och körde 30 minuter stenhårt på crossen följt av biceps och triceps! Hem igen där jag möttes av ett hem i kaos medan M och grannen höll på att dra bort en av våra buskar med vinschen på grannens bil... Hela buskgrejen tog M över 6 timmar och där tog mitt humör slut. 6 h på en jävla buske jag ville ha kvar liksom... Han ligger fortfarande på minus idag...
På em tog Elvis sin nap (2 h) på mitt bröst så jag var fast i sängen ett tag, skönt!
Efter middagen tog vi en promenad bort till rampen tillsammans med Tessan och Jocke och barn och var hemma först vid 21.30. Nu sover alla kids och jag ska slänga mig i soffan en stund innan det är godnatt!

Elvis spanar på brorsorna när de kickar i rampen <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar