söndag 19 juli 2015

Folkrace, vilken grej!

Igårkväll blev det spontangrill med Emma, Danne och tjejerna. Vi satt ute och njöt av mat, varandras sällskap och att kidsen leker så himla bra!! Efter middagen (som blev sen!) gick vi bort till rampen i Tokarp så kidsen fick gå loss med kickarna lite! När vi kom hem blev det drinkar och chips och våra älskade gäster for inte hem förrän strax efter 01 :) M har börjat ta morgonpromenader så när Elvis vaknar vid 8.30 tar han med sig honom ut på promenad och låter mig sova <3
Vid 11 väcktes jag av telefonen, fam. Kinnander ville ha med oss på folkrace vilket vi tyckte lät jättekul! Så vid 13-tiden (efter frukost vid 12:)) packade vi in oss i bilen och körde mot Motala och Dunteberget! Där nästan klättrade vi upp för slänten för att få bra utsikt och jisses så kul det var! Bilar prejades, flög och voltade och blev liggandes på taket. Vilken folkfest sen!!
Vi satt i slänten och spanade på racen, åt grillade hamburgare och kanelgifflar! Inte förrän flera timmar senare vände vi hemåt! Det gör vi lätt om nästa år, även om vi kände att vi inte riktigt passade in i publiken :) Gud vad jag älskar sådana här spontana dagsutflykter!!
När vi kom hem bytte jag bara om och åkte till gymmet. 30 minuter cardio och så fick sig bröst och mage en omgång (körde ben, rumpa, biceps och triceps igår!).

Nu ligger jag i sängen och har precis sövt Elvis och M läser för de stora grabbarna där uppe! Snart blir det lite egentid med soffhäng med min man <3

Folkrace, vilken grej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar