lördag 18 juli 2015

Ambulans

Vi hade en supermysig kväll med god mat på Pinchos igårkväll. Det blev dock bara vi då tjejerna var tvungna att styra med lite annat. Alltså jag älskar Pinchos mat och igår beställde jag svamprisotto (alltså den är gudomlig!), plankstek, vitlöksfrästa champinjoner, ostbollar, vitlöksbröd och så delade vi på sötpotatispommes med chilibea. Kidsen fick barnmeny så därifrån fick vi smaka kycklingspett och quesidillas också, mums! Jag tog en creme brulé till efterrätt och även den är ju magisk!

När vi strosade mot bussen genom St Larsparken hittade vi en gravt alkoholiserad farbror liggandes på en bänk. Han var gammal och hade sin rullator med sig men låg halvt avsvimmad med huvudet vilande på en ölburk. Mange ringde polisen vilka "noterade" fallet. Jag hade dock inte mage att lämna den stackars farbrorn och när ingen polis hade kommit efter 20 minuter ringde även jag polisen och fick till svar att de kände till mannen men skulle skicka en patrull att se till honom. När det gått 35 minuter och ingen kommit ringde en annan kvinna  polisen. Hon försökte även ruska liv i honom men han var okontaktbar och senare ringde hon ambulans. Ambulansen kom efter cirka 10 minuter och två personal hoppade ur, suckade och hälsade på honom med namn. Den ena av dem tog suckande upp mobilen och ringde "ledningen" och frågade om de skulle köra upp honom till TNE och så blev fallet. Mitt hjärta höll på att gå i bitar för den här farbrorn och ambulanspersonalen suckar retade gallfeber på mig...
Om jag sitter ensam och alkoholiserad på en bänk i en park i stan när jag blir gammal får ni gärna skjuta mig! :( Så tragiskt!

Idag har vi hängt hemma... Solat, tvättat, handlat och städat!

Mina fina killar på Pinchos igårkväll <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar