fredag 25 mars 2016

Första kärleken ❤

Jetlag, nytt jobb och jordens förkylning har däckat mig totalt. Jag har somnat 19.30, när jag nattat Elvis, hela veckan. Mange har varit i huset och jobbat halva nätterna. Vi har inte umgåtts som familj sedan vi åkte från Thailand och det tär något förfärligt. Idag var Mange tvungen att gå ut då han fick för sig att han inte fick luft inne... Påväg in i väggen, igen, sådär bra. Jag är så jävla trött på vårt hus och denna helvetes renovering. Vi skulle behöva 11 veckor Thailand till efter det här... Igår var iaf världens bästa brorson Oscar och satte upp våra duschväggar, tack ❤

Idag har jag, Elvis och Ellioth hängt i Ljungsbro medan Mange och Elton varit i huset. Ellioth har haft hög feber och jag har varit hängig så det har varit skönt att bara vara hemma. Elvis och jag sov dessutom middag i 2,5 timme, superskönt!

Igår var Elton hemma hos sin tjej Nicole ❤ Hur söta är de inte? Han fick dessutom en "välkommen-hem-present" av henne, ett stort Lego-paket.❤ I veckan lånar vi henne för lite biomys!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar