söndag 13 mars 2016

Drunkning

Vi räknar ner och suger in varenda sekund av vårt paradis- älskade Lanta ❤ För två veckor sedan hade jag världens ångest över att åka hem, så pass att jag kunde legat kvar i sängen och gråtit hela dagen. Jag kände mig inte alls klar med detta. Men på något sätt ställer man in sig på hemfärd desto närmre man kommer och nu helt plötsligt känner jag mig klar med Lanta, för denna gång, och det ska bli fantastiskt skönt att komma hem. Hem till vardag och rutiner där över ett års mammaledighet är slut och ett nytt kapitel i livet med egen klass börjar på torsdag. Jag är sååå taggad!

Vad gör vi här då de sista dagarna? Jo, vi hänger såklart på vårt favvoställe Thai Cat och äter middag på våra favoritrestauranger. Idag var halva lärarkåren där dessutom så det blev jättekul häng. Förmiddagen bjöd dessutom på 1,5 timme paddleboard, jag älskar't!

Gårdagens strandhäng blev dock lite läskigt... Jag och Inger ligger ganska långt ut till havs på våra luftmadrasser när Inger bestämmer sig för att paddla in till stranden för att byta till magläge (vilket hon inte klarade där ute). Nu har ju jag väldigt dålig syn men tycker mig se ett huvud som sticker upp halvvägs in mot stranden. Jag ser ingen kropp utan bara ett huvud som liksom ligger och flyter halvt på snedden med nästan ett öga och halva munnen under vattnet. Hjärtat hoppar nästan ur kroppen på mig då jag får för mig att det är en död människa. Men när jag ser Inger paddla nära honom för att kika på honom känner jag mig lugn då hon sedan börjar paddla mot mig. Jag ropar och frågar henne om det är en död varpå hon svarar: "Jag vet inte, kan du hjälpa mig att titta...". Adrenalinet slår i taket och jag börjar paddla som en idiot, samtidigt ser jag att Kenneth springer ut mot havet samtidigt som han sliter med sig Hans. Strax innan jag är framme vid mannen når Kenneth honom och sliter tag honom i armen. Mannen som blir livrädd skriker till och vi tjoar att vi trott han var död. Han förklarar att han bara mediterat men ber om ursäkt när han ser uppståndelsen i vattnet och på stranden. Han springer därifrån och jag var helt skakis och det snurrade fortfarande 30:2 i skallen... Vem fan mediterar i vattnet?
Läskigt var det och hela natten drömde jag om döda män i havet som jag körde skyttetrafik för att rädda...

Ikväll har vi firat vår Johanna som fyllde 7 år igår ❤ Vi åt middag tillsammans på restaurang Coco innan vi fortsatte ensamma till Fat Pig för en browniesandwish. Nu är vi hemma och ska sova för att imorgon njuta av vår sista dag här på vårt fantastiska Lanta ❤

Idag avancerade vi med konster på paddleboarden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar