måndag 28 mars 2016

Att släppa taget

Härlig dag med sovmorgon, IKEA-besök och en sväng på stan med minste herrn!

Jag kan inte beskriva hur fantastiskt det är att sova i sin säng igen. Jag sover som en björn som gått i idé och vaknar helt utvilad. Frukost vid ett köksbord på det, i ett hus som börjar likna ett hem och jag är mer än nöjd. Jag börjar se ljuset i tunneln!
Idag for vi till Ikea för lite förnödenheter så som rullgardin till nya rummet, inredning till kökslådorna och barnsäkerhet till eluttagen bland annat. När övriga familjens plan var att åka hem och måla fick de släppa av mig och Elvis på stan där jag hade lite ärenden. Minste herrn börjar nämligen på förskolan imorgon och allt han behöver var klart, förutom vantar så det inhandlades. Vi köpte även lite kläder till honom då han ju vuxit ur allt under vår Thaivistelse och så köpte jag lite nya handdukar till nya badrummet. Jag köpte nya handdukar förra våren som jag sparat till nya badrummet, ljusrosa, och nu ville jag ha något att bryta av med. Det blev en mönstrad liten handduk och en hårhandduk i samma mönster. Ni ska få se resultatet när alla detaljer i badrummet är klart!

Jag har även en beställning på Jollyroom som ligger och bara ska betalas. Skrivbord och lite inredning till Ellioths nya rum. Något säger mig att det blir en dyr månad... :)

Ikväll åt vi vår första riktiga middag hemma sedan vi kom hem. Skinkpajen satt riktigt fint och just paj var något jag saknade i Thailand.

Nu ska kidsen i säng och därefter blir det lite pill i badrummet innan vi slänger oss i säng! Imorgon ska vi upp skapligt och jag ska börja skola in Elvis på förskolan. Ellioth och Elton hade jag inga problem att släppa till förskolan, de var vana vid att vara hos mormor och morfar. Elvis har vi knappt aldrig lämnat bort, de gångerna kan räknas på en hand, och med denna unge känns det som att det kan bli lite tårar från denna mammas sida. Det känns på riktigt jobbigt!

Älskade lilla ögonsten, vad du blivit stor ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar