fredag 7 februari 2014

Paradiset på jorden!

Vilken dag! Det här landet är så fantastiskt fint att man nästan får ont i ögonen ibland <3

Den första bilden visar vår utsikt under föreläsningen idag. Vi satt liksom under ett tak, med sand mellan tårna och stirrade ut över havet medan två fantastiska personer föreläste om kommunikation. Hela upplevelsen var självklart fantastisk och att föreläsningen sedan var tipptopp är ju bara en bonus. Lite annorlunda med studiedag här nere, jotack! Medan jag, en lärare till och föreläsarna åkte hemåt stannade alltså de andra kvar på paradisön och ska sova där över natt! Vi får se om jag kan få med mig grabbarna över dit... Bor man över är det ju väldigt, väldigt enkelt men det kan ju vara lite spännande :) (Hål i väggar- råttor kan krypa in, strömmen slås av strax innan 22...) Bubu, vilket är öns namn, måste besökas igen <3
När vi for hemåt gick båtmotorn typ sönder så vi fick krypa fram över vattnet... Det var helt magiskt då havet låg helt blankt! Ja, ni ser ju självs på bilderna!

Nu har jag legat vi poolen en stund men solen är påväg att försvinna ner bakom palmerna och snart blir det mörkt så det är dags att gå upp på rummet och duscha! Pratar med grabbarna samtidigt, de sitter på Arlanda och väntar på sitt flyg. Får tårar i ögonen av tanken att de kommer och springer in i min famn imorgon eftermiddag<3 Saknar dem så hjärtat värker!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar