tisdag 18 februari 2014

Lyxhotellhäng & dykning

Idag har jag och dessa två hängt på mormor & morfars lyxhotell medan pappsen vår har varit ute och dykt! Ellioth sov över hos mormor och morfar inatt så jag och Elton åkte dit på förmiddagen, efter vår långa sovmorgon! Där har vi badat, badat, badat, varit med på vattengympa och badat :) Barnen fick även ballongsvärd och fick träffa Vargen :)
Mange hade haft en fantastisk dag med två dyk och vid ena dyket hade han turen att få simma med en valhaj! Han berättade att det var sååå jäkla mäktigt och jag blev sååå himla avis så jag kommer nog boka in mig på ett dyk innan jag åker hem!

Igår hängde vi på vårt Thai Cat och låg och snackade med ett äldre par som låg bredvid (som vi pratat med varje dag där!). De hyr en schysst lägenhet en bit bort här så jag bad dem kolla om det fanns något ledigt mina sista två veckor här (då jag bokat av det jag hade bokat!). Så när vi kom hem från stranden igår stod de vid vårt hotell och väntade för att berätta att de bokat åt mig, rummet bredvid dem. Så istället för att betala 6400:- för ett hotellrum där vi bor nu får jag betala 3000:- för en superfräsch lägenhet. Så igårkväll mötte vi upp dem, satt på en restaurang och lyssnade på livemusik, dansade och sedan följde vi med dem och tittade på lägenheten. Jag är så så glad! Så ett dyk har jag ju redan sparat in till där :)

Nä, nu dusch och sen ut och äta! Imorgon ska vi nog hyra moppar och ut och åka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar