onsdag 12 februari 2014

Chiffren of the forest

Idag var det Children of the forest-dag på skolan. Elever och lärare höll då i massor aktiviteter för att samla in pengar till flyktingbarn från Burma. Grabbarna fick komma så de blev ansiktsmålade, fiskade i fiskdamm, körde basket och skulle kasta bollar i hinkar. Jag själv njöt av en kanelbulle vilken var svindyr för att vara i Thailand, cirka 11 kronor ;-) Ännu mer värd var den ju när pengarna gick till ett så bra ändamål såklart!
Efter vi var där tog vi en sväng på "plastmarknaden" där jag bland annat fyndade lera till grabbarna för 1 krona paketet :)

Nu har vi tagit en eftermiddag vid poolen. Ellioth tar tre simtag utan puffar, med huvudet över utan. Med snorkel och cyklop simmar han runt utan puffar i timmar! Förhoppningsvis lär han sig simma nu sista veckan! Min duktiga, stora kille!

Innan vi gick till poolen passade vi på att boka en liten utflykt till lördag! Då far vi iväg med speedboat ut till en ö vid namn Koh Rok (googla!) där det blir strandhäng och snorkling. Har vi tur kanske vi även får se varaner :)

Nu ska vi strax gå upp och duscha och så ska vi försöka komma iväg på middag lite tidigare ikväll! Det blir så sent om kvällarna och jag går ändå upp 6 varje morgon :/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar