söndag 13 november 2016

Släktkalas

Gårdagskvällen var sååå kul! De två senaste gångerna har det varit sååå tråkigt ute men igår var det såå himla kul! Tredje gången gillt!
Förfestade med massor roliga tjejer och gick sedan ut och hängde med bland annat min bästa Emma ❤️ Vi kom inte till Harrys förrän strax efter 01. Vi står i kön och vakten har lovat oss att få komma in då de gör plats för oss i garderoben som egentligen var full... Men nä, då kommer Anders Timell och tränger sig in trots att vakten säger ifrån. Så vi kom inte in utan fick snällt gå och ställa oss i en annan kö. Där sjönk den gubben i mina ögon!
När vi väl kom in dansade vi järnet ända tills dess att stället stängde! I väntan på bussen stod vi och tittade på alla som desperat försökte hitta sig det där 3-ligget, haha! Jag var hemma strax innan 4 och stupade i säng!

Idag har vi firat Elton som fyllde sju i måndags. Det var inte så många som kunde komma men vi hade trevligt med farmor, farfar, mormor, morfar och Manges ena syster med familj. Efteråt trillade även Fanny och Charlie in ❤️
Vi bjöd på mat och därefter marängsviss!

Nu är det dags att sova för att orka upp för en ny vecka imorgon! Jag får en ny student som ska gå med mig i tre veckor...

Ellioth är såå gullig med barn och älskar bebisar ❤️ Elton var såå nöjd med sitt fyrverkeri i glassen ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar