måndag 18 januari 2016

Vardag i paradiset

Första "vardagen" med jobb och skola är avklarad. Det var två mycket nöjda killar som hämtades upp på skolan vid 14. Båda hade haft gympa med poolhäng och jag fick liiite smått panik när jag såg Elton i poolen och insåg att jag glömt packa i puffar. MEN ungen simmade :) Elton är lycklig då han ska till templet med skolan på onsdag men än lyckligare är Ellioth som har thaitema imorgon och ska få träffa Pas och lära sig pojja. Pas är kändis på ön, då han är indian och driver baren The Indian på stranden där han kör eldshower på kvällarna... Så ja, det strålade om hela ungen när han kom rusande mot mig för att berätta det ❤

När jag hämtade hem kidsen från skolan fick jag även med mig två tjejer, Julia (12 år) och Johanna (6 år, Eltons klasskamrat). Det är en kollegas fantastiska döttrar och kidsen hade såå kul hela eftermiddagen som vi såklart spenderade på Thai Cat.

Efter middagen idag gick M hem och sövde kidsen medan jag gick in till Saladan för några ärenden. Bland annat behövde Elton långbrallor till onsdag då han inte får visa knäna i templet. Det tar 10-15 min att vandra in till stan så på vägen hem köpte jag en grillad majs som färdmedel!

Nu trillar mina ögon ihop, natti natti!

Solen är tillbaka på Lanta! Både på himlen och i mina ungar ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar