måndag 4 januari 2016

Fullt upp

Dagarna går i ett även att vi kommit in i lunket. Igår åkte vi till vårt favvoställe igen där en sala var reserverad till oss. Vi har en bredvid Inger och Kenneth och närmast vattnet, perfekt då vi har bra uppsikt därifrån och kidsen kan leka själva i vattenbrynet! Jag och Ellioth och Elton tog en promenad längs stranden och plockade snäckor innan lunch. När vi en stund senare satt och slappade i salan började de krypa iväg, det var ju eremitkräftor i några :) Efter lunch fick jag lite tid för mig själv, passade på att ligga en stund i solen och lyssna på musik. Därefter tog M en timmes massage. Vi fick låna Inger och Kenneths hängmatta som Elvis sov så himla gott i. Det fläktade skönt rakt igenom!
På kvällen tog vi en tur in till Saladan för middag, nya halsband och armband, kepsar och pojjor till barnen. Vi köpte även en dörrmatta, sopkvast och en balja till Elvis.

Imorse var jag uppe tidigt då jag skulle gå in till stan, till banken, för att ta ut pengar till hyran. Man får max ta ut 20000 baht i bankomaten (typ 4800:-) och varje gång tar de en avgift på 50 kronor och jag behövde ta ut 60000 baht och därför ville jag in på banken för där får man ta ut större belopp. Dock funkade inte mitt kort där så jag fick ta ut tre gånger och betala 150 spänn, surt! Aja, nu är boendet betalt iaf!
Nu frukost i vår lilla sala vi havet... ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar