onsdag 18 augusti 2010

Vikt!

Lillis i lekparken.

Hade en jättetrevlig eftermiddag med våra finisar Josse och Kellis i lekparken i Trädgårdsföreningen. Elton och Kelton var dock lite kinkiga då båda har nya tandsingar påväg!

Påväg till bilen passade jag på att springa några ärenden. En dörrskylt till grabbarnas dörr hämtades och en liten present till en fin tjej inhandlades ;-) Blev även en svängom H&M och en liten påse därifrån gick självklart också följa med hem :)

Är så sjukt besviken på mig själv, jag klarar inte att köra GI. Jag behöver ju gå ner iaf 10 kg (helst 15kg) men jag har så jäkla kass självdiciplin. Ibland trivs jag med mig själv men ibland inte. Sen älskar jag ju god mat så då är det vad som väger tyngst?
Räknar jag ut mitt BMI så har jag ändå en sund vikt, så varför hålla på? Jo, för ibland vill jag ändå vara "sådär" smal...
Ska testa köra på normal kost och massor träning, hoppas det funkar?
Nog om det.

Godkväll!

2 kommentarer:

  1. Vet du vad Sofia... du har en man som älskar dig, supergoa barn, kommit in i skolan som du vill, har goa föräldrar som ställer upp på dig osvosvosv. VARFÖR haka upp dig på något sånt som några kilon? Känn efter, mår du bra i huvet och i hjärtat? det är det viktiga... kilon, sånt är absolut INTE viktigt. Ditt liv ska läggas på allt de andra jag nämnde innan. kram på dig tjejan!

    SvaraRadera
  2. Jag har en bantningsdiet, som du kör i 13 dagar. Mellan 7.20 kg tappar du garanterat men du måste också följa det till punkt & prick. Kan maila dig den om du är intresserad!

    SvaraRadera