lördag 21 augusti 2010

Osams.

Först nu kom vi hem. Det blev en heldag på stan, eller snarare på H&M. Eller vi säger halvdag i Trädgårdsföreningen och halvdag på H&M. Det är livsfarligt att ha en så god säljare som Josse till vän. "Har du sett den här? Döläcker!". Jag undrar vilken färg jag ska ha men hon tycker jag ska ta båda. "Och den här tröjan till Elton, den är liksom som en vuxentröja...". Fick tom ett mess igår kring midnatt "...fick in astuffa jeansskjortor på baby idag, bara 49:-, en sån måste Elton ha!". Jättegulligt att hon tänker på oss, men vår ekonomi då?:)

Blev tokosams med M idag, just inne på H&M. Han klagar på att han inte har några höstkläder och behöver nya så jag bad honom att gå och plocka ihop lite nytt på herravdelningen. Jag själv springer ner på barnavdelningen, roffar åt mig ett sjutal plagg och när jag 5 min senare kommer tillbaka till Mange har han panik. "Vart har du varit? Hur jävla länge har du varit borta egentligen? 10 min? Jag får panik på att gå i affärer!" Notera att det här var första affären vi var i och jag hade varit borta i fem minuter. Och när jag frågade om han hade hittat något till sig själv så blev svaret att det inte fanns några fina färger, haha!
Istället ska karlskoken gå till Systembolaget, där det är kö för att ens komma in... Ja, ni ser! Efter att ha fått gått dit kom han iaf och bad om ursäkt för han hade brusat upp (efter att jag hotat med att han fick sköta inköp av barnens kläder i fortsättningen) och vi traskade tillbaka till H&M tillsammans och tom han fick med sig två tröjor hem :)

Nu ska jag vila en liten stund och sen tar vi bussen till stan och Josse, Jocke och Kellis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar