torsdag 29 september 2016

Vård av mysig unge

Vab för mig idag. Det kändes lite som back in the days när jag var mammaledig. Följde brorsorna till skolan, skillnaden från mammaledigheten var att Elvis nu ville gå själv och istället för 7 min tog det typ 20 min till skolan:) Ellioth sprang på gympa direkt så jag och Elvis passade på att följa med Elton in i hans klassrum, hälsade på fröken och var med på lektionen en stund. Supermysigt! Därefter promenerade vi hem, hoppade i vattenpölar och plockade stenar. Väl hemma fick herrn upp ögonen för Pippi men efter tre avsnitt gick vi upp på hans rum och lekte. Jag låg på golvet och han plockade. Han fick ju nyss sitt rum (varit förråd sedan renoveringskaoset) och han älskar att vara där!
Efter lunch kröp han upp på mitt bröst och så sov vi så tillsammans i över två timmar ❤️ Vi väcktes av vår hantverkare som äntligen kom och fixade vårt kök, lyckan är total!
M tog med sig alla grabbar på fotbollsträning medan jag väntade ut hantverkaren. Därefter åkte jag och lämnade tillbaka våra jackor och sedan till gymmet. När jag kom hem satte vi igång att städa huset och blev precis klara!

Elvis är frisk och får gå till förskolan imorgon och jag far till jobbet igen. Jag börjar dagen med möten och får lämna över undervisningen till andra. Hade hellre gjort tvärtom, älskar att undervisa men avskyr möten...

Mina fina idag ❤️❤️❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar