onsdag 21 september 2016

Snippis

Jag började dagen på sjukhuset, hos min helt fantastiska gynläkare Agota. Vi fortsatte jobba med min gynskräck och hon fortsatte sitt detektivarbete med att hitta svar och lösningar på mina problem. Knölen fanns ju inte kvar på operationen och prover uteslöt cancer. Dock har jag fortfarande vissa problem jag brottas med. Nu har vi en plan och jag börjar med tabletter och magnetröntgen och i framtiden kan det bli lite botox :) Idag gick jag därifrån med en bra känsla!

Tillbaka på jobb möttes jag av kramar av mina fantastiska elever som berättade att de saknat mig. Fina, fina ungar ❤️ Idag löstes några av gårdagens "problem" och att jag gick hem två timmar försent gjorde inget när tyngden på axlarna var halverade. Har insett vad läraryrket verkligen innebär och att vi alla går på knäna... Shit!

Någon frågade en dag varför jag alltid är barfota på bilderna. Nu är jag inte det längre. Men jag hatar strumpor och föredrar att vicka på tårna i flipflops. Men nu är det för kallt och strumpor är på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar