söndag 21 juni 2015

Sår i ögat

På midsommaraftons morgon fick jag något skräp i ögat. Det vägrade försvinna och på kvällen när vi gick och lade oss var jag helt röd i ögat men jag tänkte att det skulle försvinna över natten men icke. Igår googlade jag lite och ringde sedan 1177 vilka gav mig en tid på ögonmottagningen vid 18. Jag fick träffa två fantastiska sköterskor som spolade ögat, bedövande och tittade men det skavde fortfarande i ögat. Jag fick med en salva hem och så skulle jag avvakta till idag. När jag vaknade idag var skavet kvar så jag ringde mottagningen och fick en tid till jourläkaren. Hon hittade inget skräp i ögat utan istället ett sår på hornhinnan. Sjukt irriterande då jag hoppats på att hon kunde hittat något, plockat ur det och så var skavet borta. Istället blir det antibiotika-salva och om en vecka bör såret vara läkt. Sjukt störigt då det känns som jag har typ en igelkott under ögonlocket men jag ska väl överleva det också :)

I övrigt har vi haft en fantastisk dag! Ellioth åkte och lekte med Oliver och vi tog en tur till Mantorp och köpte blommor. Viby gård, som det hette, var fantastiskt mysig och väldigt stor. Det fanns massor med blommor och vi åkte därifrån med hela bilen full! De hade 50% på allt nämligen!
När vi kom hem ville Ellioth och Oliver komma till oss så Olivers mamma Carro följde dem. Hon blev kvar här i över 3,5 timme då jag bjöd henne på ett glas vin (som blev fyra glas...). Vi hade det supertrevligt!

Nu har vi nyss ätit grillat och Elton kom precis hem från sin kompis Elvin och det bara strålar om honom när han kommer därifrån. Det här radhuslivet alltså, fy fasen vad jag älskar det <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar