fredag 12 juni 2015

Ensammast i världen

Alltså det här med att vara gräsänka, full rulle hela tiden (därav inget bloggande!). Och igår kände jag mig ensammast i världen. Alla firade skolavslutning, träffade familj och åt tårta... Jag satt ensam med karln nere i Skåne. Höll på att börja gråta i bilen, haha. Min bästa pappa följde iaf med på skolavslutningen och där träffade jag även alla goa systrar Söderberg, det höjde humöret! På eftermiddagen mötte vi upp mina föräldrar som bjöd grabbarna på Mc Donalds och därefter följde Ellioth med mormor och morfar och handlade medan vi andra åkte förbi Kinnanders där Elton tog ett dopp med tjejerna. Fröken flockdjur bjöd sedan in sig på kvällsmat hos mormorn och morfarn och först vid 20 åkte vi hemåt. Jag somnade när jag sövde kidsen men sov ändå som en kratta (kan inte sova utan M och dessutom skulle Elvis sova på mig...).

Imorse tvättade vi lite och tog det lugnt och sedan åkte vi ut till Ljungsbro för att hämta Ellioth som sovit över. Jag handlade baguetter och pålägg och så åkte vi till familjen Kinnander igen. Här har vi hängt vid poolen hela dagen och nu har även M anslutit från Lund. Vi blir kvar här för grill ikväll, mys!

Nähä, vakta badande barn lite (de hoppade i när vi kom vid 12, var uppe och åt lunch i 15 minuter, hoppade i igen och har fortfarande inte klivit upp...)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar