onsdag 10 juni 2015

Otur och huvudvärk

Ännu en hektisk dag. Följde kidsen till skola och förskola och när jag kom hem tänkte jag sola... Elvis och jag hade inte riktigt samma tanke då han bara tog en powernap påväg hem och var pigg och glad och ville leka. Så vi lekte, och tvättade lite. När han somnade vid 10 gick jag ut på terrassen men då gick solen självklart i moln. När den kom fram igen? 12.30 när jag skulle gå och hämta grabbarna igen, lite lagom sur sådär. Vi fick med oss sällskap hem i form av Linda, Ebba och Milo.  Bebisarna fick vattenmelon och vi andra åt glass.
När M kom hem åkte jag inom XXL som hade 25% på hela sortimentet,  jag gjorde några rediga fynd! Sedan hem och iväg på sommarfest på förskolan. Barnen sjöng och sedan tackade femåringarna av med en varsin ros, och den här morsan hon tjöt :)
Vidare hem och sedan bilen till gymmet. Lite uppvärmning på crossen och sedan biceps. Därefter fick jag bege mig hem då huvudvärken jag haft hela dagen blev hemsk! Höll på att svimma i duschen plus att det brände/stack i fingrarna så nu ligger jag nerbäddad i sängen!
Godnatt!

Min fantastiska trio idag <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar