onsdag 10 juni 2015

Oh happy days

Huvudvärken höll i sig över natten och jag vaknade helt förstörd. M tog barnen till skolan och tog hand om Elvis så att jag kunde ta Panodil och somna om <3 Någon timme senare vaknade jag igen och mådde mycket bättre!
Jag tog en liten sväng till stan för att kolla rean men det var ju en flopp! Jag hade tänkt köpa sommarkläder till Elvis till Thailand men det fanns inget. Som vanligt fanns det tio gånger mer på flick, såå typiskt!
Skyndade hem för lunch och sedan hämta grabbarna. Vi gick hem, tog det lugnt och åt mellis och därefter fick jag och Elton skjuts till stan då jag skulle göra mina naglar hos Martine. Supernöjd gick jag därifrån, som vanligt, och vidare till Bosses glassbar då Elton var världens snällaste och jag därför lovade honom glass! Hur gott var inte det då? Så bra gick det med att börja mitt nya liv :)
Därefter tog vi bussen hem och möttes av tacos och ett nystädat hus <3

Nu roddar jag kläder och grejer till morgondagens avslutning då M reser bort tidigt imorgonbitti och kommer hem först fredag kväll :(

Att hänga med den här killen hela dagarna är det bästa som finns! Alltså han ler 99% av sin vakna tid och det kan ju inte annat än att smitta av sig :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar