tisdag 27 december 2016

Två i en

Igår morse vaknade jag i en alldeles för trång säng. Det var så trångt att det var omöjligt att somna om så jag klev upp, gjorde mig iordning och körde till stan. Rean var dock en besvikelse. Strumpor till Ellioth och Elton och en randig dress till Elvis från Polarn. Kallingar till Ellioth och Elvis från H&M och en pyjamas och en tröja från Angelica Blicks kollektion till mig från Bikbok. Inget mer. Besviken. Åkte hem och bytte av M som åkte och hjälpte min mor och far att köpa tv. Under tiden rensade jag grabbarnas kläder och slängde en hel säck. Därefter rensade jag några lådor i köket. Älskar att rensa, det känns så skönt efteråt.

På kvällen åkte jag och vinkade av och lämnade en tröja till Mattias som varit hemma över jul men som nu for tillbaka hem till USA. Därefter blev det en sväng till Ikea för att köpa kastruller och redskap till Elvis nya kök han fick av farmor och farfar i julklapp. Därefter blev det en kväll på soffan med gröt och skinksmörgås.

Idag jobbar M igen och jag och grabbarna har hängt. På förmiddagen var vi hemma och tvättade lite och myste. Nu på eftermiddagen tog vi med oss Ellioths kompis Oliver och åkte ner till stan och Trädgårdsföreningen och lekte. Mysigt men iskallt ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar