söndag 16 oktober 2016

Mitt liv, mina val. Ditt liv, dina.

Bra dag. Två gympass och favoritmaten hos mamma och pappa ❤️

En annan sak. Det här är sista gången jag berör det här ämnet på min blogg. Ni kan ha åsikter om mig och mina val i livet, varsågoda, men mig rör det inte i baken! Mitt liv, mina val. Ditt liv, dina. Jag skulle aldrig i min vildaste fantasi missa en chans till något för att en annan människa har en åsikt om det. ALDRIG!

Och att jag umgås med killar... Har alltid varit en pojkflicka och alltid hellre valt killar framför tjejer. Tjejer är och har alltid varit sååå komplicerade. Och killar motsatsen, och varför jag därför valt dem framför tjejer. Visst har jag några få tjejkompisar som jag håller kära, men jag kan nästan räkna dem på en hand ❤️ Killkompisar har jag många, ja för de är så lätta att umgås med. Så bekymmerslösa. Alltid. Sedan finns den bästa killen, min man. Han jag älskar, är kär i och attraheras av. Han jag därför är gift med! ❤️ Att jag sedan träffar andra killar har inget med attraktion att göra, utan just bara att jag gillar att hänga med dem. Vänskap.

Snart drar jag till USA, bara jag. I februari drar jag till Thailand, också bara jag. Och jösses jäklar i helvete vad det är fel... För vet ni vad? Mammor ska vara hemma och ta hand om barnen. Så är det. Hade M stuckit iväg på semester själv hade någon ens aldrig ifrågasatt det. Året är 2016 peeps, time changes...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar