söndag 12 juni 2016

Sov unge

Denna dag började med att vår bebis bjöd oss på sovmorgon till 8.45. Vi har fått tji av den ungen då vi alltid menat att det bara är att hålla fast barn en liten stund (hålla om alltså), och de somnar om. Vi har inte förstått hur andra gått upp vid 5-6 då deras barn vägrat somna om...tills Elvis kom. Sedan vi kom hem från Thailand har han velat kliva upp mellan 5-6. Vi har vägrat men har fått ge med oss. Nu äntligen, efter månaders tragglande, har han börjat somna om och sova till 7-8. Idag slog han dock till och sov till 8.45 som sagt! Såklart det när vi skulle få gäster vid 10 :)
Gästerna, i form av fam Thell, kom och vi myste ute medan kidsen lekte och sedan bjöd vi på våffellunch. Supermysigt ❤
På eftermiddagen satt jag i solstolen en stund innan det blev en fika på nya EH på Ikano... Tanken var att jag skulle gymma efter men fikan drog ut på tiden och jag åkte direkt hem och slängde in en potatisgratäng i ugnen. Efter middag och nattning fick det bli gym istället!

Tre arbetsdagar kvar innan jag tar sommarlov. Imorgon möten, tisdag NTA-utbildning och onsdag brandutbildning. Onsdag eftermiddag far vi sedan utomlands direkt ❤

Började dagen med en smoothie i solstolen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar