fredag 24 juni 2016

Sjuka

Jisses vad på bloggen får lida just nu, fy skäms på mig! Igårkväll skulle jag blogga men var tvungen att ladda en stund först och tokdäckade under tiden.

Igår var M tillbaka på jobbet och jag och grabbarna hade en dag tillsammans. Vi vek tvätt, tvättade och hängde tvätt som galningar. Det blir inte nådigt med tvätt för en familj på fem på en vecka. Men vi fixade det, vi tömde tvättkorgen. Däremellan var Elvis och jag iväg och köpte en tvättställning till medan de andra grabbarna faktiskt var iväg på vårdcentralen då de ju var lite hängiga sista dagarna i Turkiet. Och ja, de hade de befogenhet till då det visade sig att M och Ellioth hade halsfluss och Elton öroninflammation. Penicillin it is för dem!
Efter besöket där lämnade jag av en sovande Elvis och en hängig Ellioth hos mormor och tog med mig morfar och Elton för jordgubbs- och färskpotatisplock.
När M kom hem från jobbet åkte jag till Maxi och handlade, hem med varorna och sedan iväg till gymmet. Kondition och dödade rumpa. Ja, när jag kom hem däckade jag ju sedan...

Jag började denna dag med ett gympass och skyndade sedan hem för att duscha och svira om. Vi for ut till Berg för midsommarfirande men efter en sväng på tivolit åkte vi till Ljungsbro istället. Firande vid Folkets park och sedan hem till mina föräldrar för häng i deras trädgård. De hade dessutom besök av bästa Inna och Perry så det var himla trevligt. Kidsen lekte dessutom så himla bra!

Nu sitter vi hemma på vår terrass efter att ha grillat. Elvis sover i vagnen, grabbarna spelar tennis, M dricker vin och jag bara njuter av livet. Vilken midsommarafton vi fick ändå!

Midsommarmorsa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar