fredag 3 juni 2016

De där fantastiska eleverna

Trött morgon. Jag sover fortfarande inget vidare. När jag tränger undan tankarna på dagarna kommer de på natten. Dock försvinner tröttheten direkt när mina fantastiska elever tågar in i klassrummet ❤ Speciellt när de, som idag, kommer i pyjamas. Mina hjärtan var så söta. Även fröken bar pyjamas såklart. Tänkte inte på det men blev påmind om min outfit när jag fick lite konstiga blickar i matsalen. Det bjuder jag såklart på!
När eleverna kom in för sista lektionen hade jag dukat upp saft, popcorn och film! Sådär lagom populär efter det ;-) Det är nu man kan släppa lite på sin stränga sida och smöra lite för kidsen... Eller vänta lite, jag är nog alltid den där snälla fröken ;-)

Kunde komma hemåt en hel halvtimme tidigare idag. Jag har massor övertid att ta ut men när man ska ta den är ju inte det enklaste. M fick hämta Ellioth på skolan då han hade ont i magen. Eftermiddagen innebar därför jobb hemifrån för pappsen, vila för Ellioth och jag, Elton och Elvis åkte och hängde hos mormor och morfar ❤

Ett pass på gymmet lyckades jag även få in. Denna vecka har jag tränat 5/5 dagar och tänker att det ska bli 7 pass faktiskt!

Pyjamasfröken ✌

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar