söndag 5 juni 2016

Djurpark utan djur

Igår hade vi en härlig dag på Kolmården! Elvis var helt lyrisk över att få klappa (läs: jaga) får och getter och Ellioth och Elton fick klappa en orm. Så mycket mer djur såg vi inte då vi till största del hängde i lekparken och vid karusellerna i Marine world. Det är det positiva med att ha årskort, man behöver inte hinna med hela parken på en dag liksom utan man kan bara åka dit och hänga i exempelvis lekparken i några timmar!

När vi kom hem for jag till gymmet och gjorde pass 6/7 denna veckan. Idag ska jag även få till det sjunde passet är det tänkt och då har jag kört ett pass varje dag denna vecka. Heja mig! Igår dödade jag min rumpa rejält och när jag svängde förbi affären påvägen hem var jag tvungen att sätta mig ner på huk en stund och svalde min egen spya... Då vet man att det var ett hårt pass!

På kvällen fick vi besök av Fanny och lilla 10 dagar gamla Charlie. Ellioth och Elton slogs om att få hålla sitt lilla kusinbarn och Elvis kommunicerade att även han ville hålla och satt då helt blixtstilla ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar