måndag 5 juli 2010

Himnabadet!

Åh, vi har haft en så jäkla härlig dag. Himnabadet var verkligen kärlek vid första ögonkastet! Babypool, barnpool och "vuxenpool", allt vi behöver :) Dessutom slog Mange ett slag för gräset...Sand är inget som uppskattas, att få med sig hem. Annars älskar jag det, ni vet :) Idag fick vi även med oss våra bästa, som egentligen hae planer på att åka till Borensberg. Tur det för dom tog ju inte kort i kassan när vi skulle in så vi betalade för en vuxen och så fick Josse stå för resten :)

Ellioth åkte till mormor och morfar för en stund sedan... Imorgon ska vi städa iordning här hemma (innan vi ska semestra!) och sedan ta Elton till allergicentrum och då har storebror det mycket mysigare med m & m! Så nu ska jag slänga in en andra maskin med tvätt och sen hoppa upp på crosstrainern! Föräldrarpenningen är begärd och bloggarna är lästa :)

Som sagt, på onsdag far vi mot Göteborg för att checka in på hotell där, självklart med våra bästa! Eftermiddagen bjuder antagligen på Universeum och Paddan och kvällen på en god middag. Torsdagen betyder Liseberg och sen på fredagen checkar vi ut och far vidare mot Tjörn där vi möter upp mormor och morfar. En natt där och sen styr vi hemåt igen för att tvätta och packa om... Ska sitta här hemma med packade väskor för att kunna komma iväg på en billig sista minuten-resa. Många frågar sig varför vi vill åka iväg när Sverige bjuder på så fint väder men det vi är ute efter är att komma bort...Slippa bädda, städa, tvätta och laga mat. Bara stiga upp ur sängen, bada hela dagarna och sätta sig vid ett dukat bord på kvällarna!

Nej, nu åter till vardagssysslorna!

Eltons fulbebis-min :)
Ungen älskar verkligen att bada. Och varför gå på dyra babysim när man kan utöva det själv i diverse pooler! Elton dök duktigt tre gånger idag och han bara hostar och skrattar när han kommer upp :) Storebror gillar vatten han också :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar