fredag 23 juli 2010

The BILDBOMB!

Ja, historien börjar då i Norrköping där Ellioth stod ute och kikade efter planet som var påväg in för landning. En tjej stod och oroade sig över det kolsvarta "åskmolnet" som närmade sig flygplasten då Mange försöker lugna henne med "det är ingen fara om åskan slår ner i flygplanet, man märker inte ens något..." då hon kontrar med "jag är flygvärdinna och var på åskutbildning igår så jo, det är inte alls ofarligt..."! Ooops! Någon åska blev det dock inte men ett rejält skyfall försenade ombordstigningn lite...
Grabbarna somnade ganska direkt. Lillebror fick sova på borden...
...medan storebror sov gott på sin plats! Ja, dom sov igenom landningen också :)

Första dagen for vi till stranden, något vi snabbt ångrade. Sanden var så varm att den inte gick att gå i, Elton försökte äta upp vartenda sandkorn och maten var sviiindyr! Vi tog första bästa buss hem...

Ellioth skjutsade lillebror i matstolen medans mammasen och pappsen intog middag!

Dag två blev vi uppraggade av familjen Frydén varpå vi ville verka lite kulturella och tog med dom på en tur till gamla stan :)

Ellioth tappade helt repspekten för vatten redan i början av semestern...

Resterande middagar såg ut såhär...Långbord med massor vuxna och barn :)

Grabbarna poseade framför hotellet vi bodde på...

Ungarna underhållde sig som sagt bra medans vi vuxna åt :)
Elton fick ett vrålåk till flythjälp :)
Endel färgglada glassar intogs också...
Elton stekte på poolkanten...
...och klädde ut sig till tjej, till sin fars förtjusning (pappsen fick i princip panik och slet av ungen pannbandet!), haha!
Ellioth höll hårt i flickvännens lillasyster Linnea:)
...och sen gjorde han stan med fickvännen i handen :D
Vi vuxna traskade längs strandpromenaden i vanlig ordning medan ungarna balanserade!
Den var mycket pussar och gos, iaf med lillebror. Ellioth turned into 4 year i samband med att han träffade Viola (4 år!) och blev en stor kille man varken fick pussa, krama eller ta i!
Vi gav stranden en chans till, men naä...Irritationer uppstod i båda familjerna så vi vände snabbt hemåt till vårt trygga poolområde igen :)
Dom större tjejerna passade ungarna så vi mammor och pappor fick lapa lite sol!
Blekfisen fick bada i t-shirt några dagar då han ändrade färg till lite lätt rosa :)
En kväll kom en trollkarl...
...drog upp Andreas på scenen och trollade av honom kalsongerna! Jag kan fortfarande inte förstå hur Matilda kan vara gift med den karln med såna kallingar ;-)
Vi investerade 35 kr i en traktor till Ellioth, och det är våra bäst investreade pengar :) Ungen hade inte bajsat på 5 dagar men en stund med traktorn och blöjan var full! Att bajs kan rädda en hel semeser :D
Hade lite fotosession med lillebror i sängen...
Som sagt åts det en hel del glass, med hela kroppen :)
...och lillebror börjar vara medveten om att det finns en värld (full av glass!) där ute! Här måste man dela med sig för fridens skull :)
Ungen hängde i poolen en hel del :) Smidigt med en sån babyflotte...Det var bara att sätta i honom där och sen simmade han omkring i någon timme, var i lite olika famnar, och vi föräldrar kunde sola ;-)
Ellioth han raggade runt på scootern!
En kväll blev han trött på "en annan land, Kiet", pussade oss adjö och skulle åka hem till mormor. Han satte på sig sin väska, slängde slängpussar och traskade iväg i korridoren.
Papporna fick babyface och avbrända hårstrån i öronen en kväll.
Grabben blev haffad av fotografer och fick modella för Björn Borg :)
Elton och söta Alice från Norrköping!
Ellioth och Andreas (från Göteborg) åkte kana om och om och om och om igen...
...Alice fick visst ta över en gång...
Här vinkar Eton av sin söta kompis Aslan (från Stockholm!)!
Blöjbyte på Antalyas flygplats...
...och prinsarna tog sig en nap på planet hem också!

Det fattas en bild. Sista kvällen fick vi nya grannar, en par från England. Gubben fick för sig att han skulle slänga kärringen över balkongen men efter lite härj av massor andra grannar på balkongerna bredvid så nöjde han sig med att slänga ner alla hennes kläder, slå henne gul och blå och ta sönder halva hotellrummet! Därefter var han i baren och blandade till sig en drink i form av öl, vitt vin och rött vin vilket han svepte glas efter glas. Morgonen efter drack han fyra múggar rödvin till frukost och sen ramlade han av sin solstol. Efter den incidenten insåg Mange och jag att vi aldrig bråkat, utan bara gnabbat lite :)

1 kommentar:

  1. Fina bilder från semestern!!!!!! Vi hade ytterligare en underbar vecka efter det att ni åkt. Näst sista dagen flög vi parasailing (7 av 9 personer från familjerna) och bananaboat (8 av 9 personer i sällskapet.) Allra sista dagen slängde vi i personalen i poolen en efter en. Det var roligt för oss och övriga gäster. Personalen tyckte nog att det var rätt skönt för de hoppade sedan i självmant flera gånger........Hemresan gick bra trots turbulens i drygt en timme..... Ha det gott! Kramar från Malin, Raine, Alexander, Amanda och Alice i Norrköping

    SvaraRadera