torsdag 11 maj 2017

Djurskötare Eklöf checkar ut

Det blir lite "varannan-dag-blogg" just nu! Livet kom liksom ivägen. Håller på att avsluta några hektiska dagar på jobbet innehållandes, kunskapsuppföljning, möten, utvecklingssamtal och lärarstudent. Lärarstudent gillar jag att ha och henne kommer jag sakna nu när hon slutar imorgon!

Om man ändå bara vore lärare när man är lärare. Jag är agent, sjuksköterska, städerska, psykolog, familjeterapeut och nu också djurskötare. Våra äckliga larver har nu blivit än äckligare puppor. Igår var jag tvungen att flytta in dem i fjärilshuset och trots att jag tvingade dit mannen att hjälpa mig grät jag. Jag råkade tejpa lite på en puppa och den blev helt vild och dinglade fram och tillbaka. Den nuddade min hand men jag kunde inte släppa för då hade den fallit till marken. Sååå vidrigt!

Idag var min rara pappa på besök på jobbet och hjälpte mig tejpa upp de sista pupporna. Vi har börjat läsa lite historia nu och då kom pappa och berättade om hur det var att vara barn och gå i skolan förr i tiden. Det var kul och spännande ❤️

Träningsmässigt gjorde jag igår mitt livs första halvmil (ute) utan att stanna. 45 min överkropp till det idag!

Och vet ni, angående min "hemlis", det känns sååå bra i hjärtat! ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar