söndag 11 juni 2017

Blottare

Idag tog vi en promenad tillsammans hela familjen (minus Elton som fortfarande var hos mormor och morfar). Mitt ute i skogen, på Kärna mosse, sprang vi på en blottare. En äldre man med snoppen hängandes utanför byxorna. Jag blev så paff att jag blev handlingsförlamad men efter en stund ringde jag polisen. Jag fick ange signalement och de skickade ut flera patruller. Efter en stunds promenad stötte vi på en polisbil, stannade och pratade och jag berättade att det var jag som ringt. Polisen i bilen tog mitt nummer och efter bara några minuter ringde han och berättade att en annan patrull hittat mannen och undrade om jag kunde följa med och bekräfta att det var han. Polisen hämtade upp mig men ganska snabbt fick han en bild skickat till sig och jag och Mange (som vi mötte upp igen) kunde bekräfta att det var han. Vi fick göra en polisanmälan medan den andra patrullen plockade in mannen. Det kändes ju riktigt bra att de tog det på allvar och lyckades fånga in mannen då våra barn ibland cyklar där nere på mossen, ensamma med kompisar (ändå förbud på det nu)! Grym, och snabb insats av polisen!

Efter nästan 8 km promenad kom vi sedan hem och intog en lunch. Därefter stack jag iväg till gymmet där jag och Karro körde ett pass ben, rumpa och mage!

Nu ikväll har jag pysslat färdigt kort jag ska ge mina elever på avslutningen och nu väntas lite soffhäng innan det blir sängen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar