måndag 25 augusti 2008

Kommentar

"magen är mindre läcker... och på tal om mindre, så är de precis vad den inte är..."

...fick denna "schyssta" kommentar av anonym (såklart!) idag, tänker bara försvara mig:

Jag har varit gravid och fött barn, för den som missat det, och efter det tar det ett tag för magen och skinnet att dra ihop sig (olika lång tid för olika individer). Min mage håller fortfarande på att dra ihop sig, jag ser verkligen skillnad från vecka till vecka...Har ju även varit i Turkiet och solat nu vilket gjort att mina bristningar knappt syns. Och jag kan säga så mycket som att jag börjar gilla min mage igen!

4 kommentarer:

  1. hej jag gillar att läsa din blogg o förstår inte att d finns folk som orkar va så onödigt taskiga, hoppas du inte tar åt dig av deras kommentarer:)

    SvaraRadera
  2. personen har för lite liv... vill säkert ha barn själv. Kroppen blir kanske inte precis som man vill ha den efter barn... och egentligen bryr man sig inte innerst inne. Men det är ändå jobbigt med folks blickar och att folk ens tycker dem har rätten att ha en åsikt om ens kropp. om folk bara skötte sitt egna skitliv, så skulle det underlätta för många!! trots allt mellan oss, så är det sista jag önskar dig ett dåligt självförtroende, man ska vara pigg och glad med barn och inte fokusera på skitsaker!! good luck!! och sen så är det så att när man är lite rund, så mår kroppen som allrabäst, sådeså. ciao

    SvaraRadera
  3. de e rätt babe...gilla din mage du e skit snygg!

    SvaraRadera
  4. Räck upp långfingret till dem!!!

    SvaraRadera