måndag 28 april 2008

7 veckor

Folk (egentligen synd att kalla dem folk) i den här stan är verkligen kassa på att köra bil...Varje dag jag är ute och glider i min lilla Peugeot håller jag på att få hjärtinfarkt av alla människors olika körstilar, så jag tänkte införa en "Dagens trafiktabbe" i min blogg så jag får avreagera mig lite...
Den går idag till en liten tjejja som lyckas missa rondellen helt (den vid gamla Bergsrondellen) och köra rakt över den, vilket mer blev som vänstertrafik...Hon fortsatte helt enkelt som den gamla vägen gick och körde på gammal vana. Övrig trafik fick stanna upp från alla håll, och de satt bara pch tittade på varandra.
Seriöst, kalla tillbaka hennes kk!!

Borde nog också införa en "Dagens felparkering", vilken idag går till en turk (arab, irakier...ja, same same) som parkerade på Maxis familjeparkering och endast hade sällskap av sin jacka där i baksätet. FY SKÄMS!


Sen blir det till att gratta min älskade lillfis som idag fyller 7 veckor <3>


Hittade det här i en tidning och det stämmer nog ganska så bra:

En bebis kommer göra kärleken starkare, dagarna kortare, nätterna längre, plånboken mindre, hemmet gladare, kläderna sjaskigare, det förgågna bortglömt och framtiden värd att leva för.


...Och idag sätter vi punkt med en bild på min lillfis när han så nöjd sitter upp i vagnen för första gången!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar