onsdag 2 april 2008

På uppdrag av Linda... :D

Ja, tydligen var det dags att uppdatera nu, haha...Läser Lindas blogg för att se när hon uppdaterar, vilket inte är så ofta, men nu hade hon ju gjort det och då fick jag dåligt samvete :)...

Får höra av alla att vår lillfis är så snäll, & det är han verkligen...Vaknar en gång per natt och vill ha mat, resten sover han...Sover mest hela dagarna, förutom att han äter och bajsar ibland! Gråter bara när han råkat sova lite för länge och upptäcker att han är sååå hungrig. Annars har han lite vakentid mellan 22-00 på kvällarna och då är han helnöjd :)
Var på BVC i torsdags för en vecka sedan...Han hade gått upp från 3480g till 4040g på 9 dagar vilket är väldigt bra jobbat! Och han har växt till sig och är nu hela 54,5 cm lång...STOR kille redan :) Så jag får säga som Linda, jag har nog också grädde i tuttarna!


Åkte på mag- och bajssjukan häromdagen...Mange fick åka hem från jobbet för det var tusan inte lätt att ta hand om en liten Ellioth och samtidigt behöva springa på toa hela tiden. Hade feber och frossa också...Kunde med nöd & näppe få i lillkillen lite mat iaf...Men nu är jag tack & lov frisk!

Lite bilder på vår lillfis följer...Älskade, älskade unge <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar