söndag 27 augusti 2017

Så mycket nära och kära ❤️

En GRYM helg är nu till ända.

I fredags efter jobb/fritids/skola åkte vi ut till mina föräldrar i Ljungsbro. Där gick vi på marknad innan vi gick hem till dem där vi bjöd på tacos. Därefter anslöt även min systerson Rasmus med sin flickvän Linn och min systerdotter Fanny med sin Stefan och Charlie. Vi hade en supermysig kväll tillsammans och vi var inte hemma förrän vid typ 23 ❤️

Igår förmiddag var jag först ute och sprang och därefter Mange. Vi åt en sen lunch innan vi for mot stan och Linköpings stadsfest. Vi mötte upp familjen Kinnander och strosade först på matmarknaden innan vi tog en kebab (det var sååå lång kö till allt på matmarknaden) och drog vidare till konserten med Det vet du. Det var riktigt skoj och innan vi tog bussen hem mötte vi upp Jonas, Therese och Casper. Jonas och jag backpackade tillsammans long time ago.

Idag tog jag en förmiddag med solning, gym och komplettering på Maxi. När jag kom hem käkade vi lunch och därefter kom min mamma och blekte slingor på mig. Under tiden hade himlen hunnit bli blå så vi nu under kvällen kunde avnjuta en stund i solen på altanen.

Nu har jag samlat energi i nära och kära och är supertaggad på en ny arbetsvecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar