söndag 6 augusti 2017

Besök och #swedishsummer suger!

Sämst på att blogga nu, sorry! Önskar att jag kunde säga att jag inte har tid för jag solar och badar men nej just det, vädret suger ju...

I fredags hade vi i alla fall besök av familjen Golubovic, det var dem som gifte sig nere i Bosnien ❤️ De kom strax efter lunch och for strax innan 20. En supermysig dag med massor skitsnack!

Igår kväll kom familjen Kinnander över. Vi har inte setts sedan förra sommaren men det kändes som igår ❤️ En hel kväll med vin, god mat och skitsnack till långt efter midnatt...

Idag skulle vi åka dit solen var. Först visade det sig att den skulle vara i Ystad så vi tänkte åka dit. Det var dock ändrat så vi satsade på Västervik istället. Såklart var den prognosen också ändrad tills vi vaknade så vi gav upp. Ingen sol över Sverige. Vi for till djurparken istället och lagom till vi gick in genom entrén kom regnet... Elvis huttrade och var helt blå efter ett par timmar så vi gav upp och åkte hem!

Nu ikväll skulle jag egentligen gett mig ut på en löptur men var sååå fasligt osugen! Istället fick jag med mig Elton (och Elvis bak på) på en 14 km lång cykeltur till mormor och morfar i Ljungsbro. Långt och jobbigt (motvind) men himla mysigt!

Dags att sova. Imorgon SKA vi jaga solen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar