söndag 25 november 2012

Ge oss en bebis!

Han vill bära, pussa, gosa och hålla..."Vi ska ju ha en egen Ida, visst??" undrar han. Vi är iaf två bebistokiga i vår familj :)

Idag gav kidsen oss sovmorgon och lät oss även sova hela natten, ingen nattvälling för Snuffe. Jag har glömt att berätta hur duktig han är (med risk för bakslag nu då, *peppar, peppar*)... Han har ju varit blöjfri snart två månader och nu sover han även utan blöja på natten. Han vägrar sätta på sig det på kvällen och när han är kissnödig vaknar han och springer på toa. Sååå duktig <3

Efter vår sovmorgon idag åkte vi till familjen Karin, Patrik, Theo, Hugo och lilla Ida. Kidsen lekte, pysslade och bråkade. De tjaffsar som syskon alltså :) Jag hade Ida i famnen i stort sett hela tiden bortsett från när Ellioth och Elton ville hålla en stund :) Jag bytte till och med bajsblöja och det gick helt okej faktiskt :) Jag hade två små assistenter som tyckte att det var mycket spännande!
Efter besöket där skjutsade grabbarna ner mig på stan där jag hade några ärenden. Stadium hade medlemserbjudande där man fick köpa Converse för 400 kr och jag hade tur för min storlek fanns kvar. Jag har ju strl 35 och den och 45 fanns kvar, ibland är det bra att ha små fötter :) Lade även undan ett par jeans som jag ska hämta upp i veckan och köpte lite annat smått och gott!

Nu är vi i Ljungsbro där det bjuds på middag, mums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar