söndag 17 februari 2008

Bloggsugen...


...Jo, det var precis vad jag var till alldesles nyligen. Hade skrivit ett jättelångt inlägg på min gamla blogg.se och så när jag skulle spara försvinner självklart hela skiten. Tack, NOT!
Men det är ju så himla kul att läsa alla andras bloggar så jag tänkte ta upp det här med bloggandet jag också. Mycket tankar som snurrar just nu så det är alltid skönt att skriva av sig lite...

Längtar, längtar, längtar så jag tror att jag håller på att bli tokig. Kan inte vår lillkille bara ta och kika ut nu? Han är så nära men ändå så långt ifrån. Lite skinn emellan, men där innanför, inne i mig, ligger han. Vi kan känna hans lilla rumpa, hans vassa armbågar och knän, och hans små fötter MEN vi har ingen aning om hur han ser ut eller hur han är...
Vill bara hålla dig i min famn nu, pussa dig och lukta på ditt hår, och berätta hur mycket jag älskar dig <3Älskade Ellioth kom ut nu, eller bestäm dig iaf inte för att stanna kvar där inne massor extra dagar!

Så var resan till Thailand bokad idag...Stackars mami satt inne på resebyrån i över en timme medan vår snälla Anna jagade hotellrum (Hela Thailand är typ redan fullbokat för nästa år), helt sjukt.
23 jan -09 bär det av iaf för att stanna i 3 veckor i mitt älskade land! Inte det minsta billigt blir det men jag ska spara alla slantar jag bara kan!

Nu ska jag krypa till sängs...Pappa Magnus är nere och sliter ett pass på BH så vi ska ha råd med blöjor sen :)

Natti.
Soffi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar