lördag 11 maj 2013

Borttappade barn!

Idag var det säsongspremiär på Segwayen <3

Lycka är att komma till jobbet och upptäcka att ett par shorts väntar på en! DÅ har säsongen börjat på riktigt! Det lite "läskiga" är att om man en gång satt på sig shorts så är det shorts som gäller till i höst. Önska världens mest frusna lycka till liksom!:)

Jag har som vanligt haft världens bästa dag på jobbet! Kollegor av guld och idag fick jag även bekanta mig med en riktigt skön liten 2,5-åring. Hon var på promenad alldeles ensam när jag var ute och for på Segwayen så jag skuggade henne för att se om hon någonsin skulle komma ifatt sina föräldrar som hon pekade gick längre fram. Det gjorde hon inte så jag parkerade seggan och så tog vi ett litet talk. Hon berättade sitt, sin mammas och sin pappas namn och sedan tog hon mig lite surt i handen för att gå och leta efter mamma och pappa. Hon tjoade och tjimmade och när hennes pappa kom rusande med gråten i halsen var hon inte alls glad. Hon hade ju jättetrevligt på sin ensampromenad. Jag fick en liten vink men en riktigt sur min när vi sa hejdå och jag kände mig mer som en svikare än en hjälte :( Dock var sötnosens pappa riktigt glad och hade nog allra helst slängt sig kring halsen på mig. Jag själv hade gett "upphittaren" en miljon om denne hade hittat min bortsprungne son. Jag dör ju bara kidsen flyttar sig en meter när vi är iväg och om jag inte ser dem under en sekund så har jag fått en svår hjärtinfarkt!
Ett tips till alla föräldrar som är ute med sina barn där det finns mycket folk och risken finns att ett barn för en liten stund springer bort: Skriv ert mobilnummer på barnets arm!
Det underlättar för både "upphittaren" och er som föräldrar (som kanske bara en minut tidigare kan få reda på att barnet är i trygga händer. men en minut är av sååå stort värde om man tappat bort det bästa man har ju!)!

Nu ska jag fortsätta att sippa på mitt vin här! Trevlig kväll alla finisar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar