lördag 2 september 2017

Kluven och Actionrun

Jag vet inte hur jag ska göra med bloggen, jag känner mig så kluven... Den har ju liksom varit min klagomur samtidigt som en vanlig dagbok. Jag älskar att bläddra tillbaka och läsa om de resor vi gjort men även om små tokigheter barnen gjort som jag skrivit ner här. Bloggen har varit en stor del av mitt liv så himla länge, men nu har den börjat hamna lite i glömska. Dessutom har jag hotats av uppsägning om jag nämner något om mitt arbete och arbetet är ju liksom det som tar upp den största delen av min vardag. Så jag vet inte huruvida detta blir ett slut, en fortsättning eller en nystart. Jag måste fundera vidare...

Idag gjorde jag något fasligt kul, eller vi... Mange och jag sprang tillsammans ett lopp i Norrköping, Actionrun. 5 km, 30 hinder och nästan en timme senare var jag mer död än levande. Jag överträffade dessutom mig själv flera gånger med att fixa hinder trots att hjärnan skrek av skräck. Jag var livrädd när jag exempelvis kröp under en lastbil som förde ett fasligt liv och jag fick cellskräck eller när jag kröp över ringar över kolsvart vatten för att komma iland och vilja kräkas. På ett ställe skulle man springa på plaströr över strömmen och av cirka 20 som sprang före klarade en det medan resten föll i och många gjorde sig illa. Jag vågade inte men tvingades slänga mig ut i det kolsvarta, iskalla vattnet och simma. Fick smått panik av kylan och det svartnade för ögonen, skitläskigt. Men över kom jag tillslut. Flera hinder var jag för kort för men då fick Mange hjälpa mig över. Några hinder var omöjliga och då fick vi göra burpees istället... Sjukt kul men sjukt jobbigt och imorgon räknar jag med att alla blåmärken träder fram!

Nu ligger jag dock nerbäddad i sängen. Hade ont i halsen när jag vaknade och efter en timme med typ 200 i puls och diverse kallbad har jag ny fått feber och halsen smärtar än mer. Blä, jag har verkligen inte tid att vara sjuk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar