söndag 24 maj 2015

30? Nä, 20!


Det här med att ta på sig lite smink gör ju gott för själen alltså. Man känner sig direkt mycket piggare och fräschare och den där 20-åringen jag egentligen är på insidan (jag kommer liksom aldrig bli äldre) träder fram lite tydligare när rynkorna döljs, haha!

Jag hade en supertrevlig kväll igår som började med förfest hemma hos mon gamla gympalärare som jag hade i nian :) Eller så gammal är hon inte då hon var nyexad då hon hade oss. Hos henne var det en salig blandning andra människor som jag inte kände i början av kvällen men som jag lärde känna, superkul! Den yngsta var 22 år och den äldsta 50, så en salig blandning som sagt. Vi drack vin, cider och världens godaste strawberry daquiri. Vi åkte till stan men jag blev inte långvarig och var hemma strax innan 01.30. Tur var ju det då M sov som en stock och Elvis började strula. Han var lite snorig och ville egentligen inte komma till ro förrän efter han fick mat och fick ligga på mig. Jag som älskar att ligga på mage låg fast med Elvis på min mage i 3,5 timme... Ja, han sov gott iaf och det är ju huvudsaken! Så ja, jag är lite trött idag men vad gör det om 100 år?

Igår tömde M och Elton sommarstugan på våra grejer medan jag, Elvis och Ellioth var hemma! Ellioth hade ju lite feber och var förkyld i fredags så vi hade en lugn dag hemma igår. Jag började fixa med min nya mobil, och nej alltså den ger mig ångest, haha! Min iPhone skulle jag kunna göra det mesta ifrån, sovandes mitt i natten och den här kan jag knappt komma ut på internet ifrån. Det är svårt att lära gamla hundar sitta! :/

Vårt lilla charmtroll med sitt minspel <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar