söndag 6 oktober 2013

Minimal packning

 
Yes, this is it! Eller okej, lite trosor, något par strumpor och något par skor och flip flops ska räknas in också men sedan är packningen för Thailand klar. Ni ser, tre små fjuttiga högar, för 6 veckor i Thailand... Och ja, det är jag som packat, tro det eller ej! Jag minns de där två veckorna i Tunisien då jag hade med mig 60 linnen, jag har lärt mig lite sedan dess! Denna gången är det väl kanske 5 par shorts, 15 linnen + t-shirts, 4 klänningar, två pjamas och två set träningskläder. Mycket mer kommer jag inte få ha med då jag endast får ha 20 kg packning och då har jag ett antal böcker kurslitteratur och en dator som måste med. Heja!
Med denna packning blev det lite mer verkligt att jag faktiskt ska åka och i samma veva slog det mig att jag ju inte bokat hotell än (inte anslutningsflyg och transfer för den delen heller!) så det är vad jag styrt med sista timmen. Första tanken var ju att bo billigt, jag är ju ändå borta ett tag och det finns hotell för 50 kr/natt. Sedan finns ju inte riktigt den där "tältmänniskan" i mig så då ändrade jag min budget till att det fick kosta cirka 200 kr/natt... Var det slutade? Cirka 470 kr/natt :P Men då får jag lyx, och det tycker jag att jag är värd när jag cirka tre veckor av min vistelse ska ligga där ensam på kvällarna och plugga! Imorgon ska ni få se bilder!
 
Jo, men sedan har jag ju även hunnit med massor annat idag såklart. Förutom det jag nämnde förut har jag hunnit med att tvätta lite till och så har jag tagit en cykeltur och promenad med min förra granne Jessica (en av dem!) vilket var mycket trevligt! Jag har skickat in min inlämningsuppgift, vilken lättnad! Innan dess var vi över i huset och gjorde lite mätningar vi missat, det kommer bli så jäkla bra där och det känns mer och mer mysigt för varje gång vi kommer dit! Nu längtar vi alla fyra till flytten som blir om tre veckor!
 
Nu, sängen! Imorgon är det plugg som gäller!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar