onsdag 24 augusti 2011

3 things

Känns som jag inte har något att berätta för er längre?! Dagarna består ju endast av en jäkla massa matematik, lite bus med kidsen och så oftast en smula träning också :)
Matten gick jäkligt bra idag... Vi gick igenom ekvationer, vilket verkligen är min grej! Jag älskar ekvationer! Däremot gick vi igenom logik också, det är inte min grej. Påståenden och skit. Såhär kan det lyda:

p (påstående): Alla rosor är röda

Vi har en ros

Svar: Alltså är rosen röd.

Okej? Logiskt, ja! Men alldeles för lätt för att vara sant va? Det måste ju lika något skumt bakom en sådan uppgift?? :)

Buset med kidsen gick sådär. Båda grät hela tiden för att de var så trötta, så det blev bums i säng. Därefter gick jag till gymmet och avverkade först en halvmil på crosstrainern, på 30 min. Bra tycker jag! En jäkla massa sit-ups på det och sen plankan 2x30 sekunder. Den där jäkla plankan dödar mig alltså! Lite biceps och triceps på det så var jag nöjd.

Nu ska det duschas, plockas fram kläder till ungarna, tvättas, räknas matte, äta några chips och sedan tar jag kväll för att vara pigg på intervjun imorgon :) Wish me luck! (En universitetskompis sa att det var svåraste intervjun hon varit på!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar