onsdag 25 augusti 2010

Ny klass!

Jag sitter just nu helt ensam på sängen, instängd i sovrummet. Tanken var att jag skulle ta en match med "grekiskan" men vilket är helt omöjligt när man har en Eltonhuligan utanför som skriker som en stucken gris. Jag får helt enkelt vänta tills han har pY(!)jamas på sig och ligger i sängen med sin flaska välling för först då blir det antagligen lugnt igen.

Fick veta våra klasser idag. Eller veta, vi fick se en lista med namn vilka utgör min klass. Både Hanna och Karin fick en varsin kamrat från sin nollegrupp men jag kände ingen, verkligen ingen. Men vad gör det egentligen? Nej, inget. Jag får lära känna någon ny, vilket bara är skoj egentligen. Och som Helena sa, man är ju faktiskt inte där för att hitta nya vänner för vänner har man ju redan. Även om det säkert är trevligt att ha några med sig under studietiden.

Och som sagt har min älskade Halajna kommit nu... Dom hämtade upp mig på stan efter min föreläsning, vi for och hämtade Ellioth för att sedan fara tillbaka till stan. Både jag och Helena fick med oss ett par nya Converse hem, Stadium hade 20% på alla skor :)

Nej, nu blev det tyst utanför så nu ska jag ta tag i`t. Har en svensk ordlista uppe, det behövs kan jag säga!
Bye!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar